Dah grad tapi tak ada gambar graduasi? kami merupakan kedai gambar yang menyediakan perkhidmatan fotografi konvo dalam studio dengan harga paling rendah berbanding studio studio lain.

Jangan risau, kami menyediakan khidmat mengambil gambar graduasi anda dengan cantik dari studio kami di seksyen 22 shah alam.

Antara sebab kenapa anda kena dapatkan khidmat kami adalah!

1. Tak payah queue panjang panjang semata mata nak bergambar. Dengan studio kami, korang just book time slot korang, dan datang masa tu.

2. Studio berhawa dingin, sejuk dan tempat duduk yang selesa.

3. Studio lengkap dengan setup lighting utk gambar paling cantik dalam studio.

4. Jurugambar berpengalaman lebih 15 tahun sebagai jurugambar sepenuh masa.

5. Peralatan camera paling top dengan high resolution.. bukan camera entry level utk beginner.

6. Layanan paling mesra utk anda. kami terapkan hospitality tertinggi!

7. Dijamin akan dapat semua softcopy.

8. Gambar dijamin berkualiti tinggi atau tiada bayaran akan dikenakan!

9. X pandai posing? jgn risau, kami akan pose setiap orang!

10. Terlebih pandai pose? enjoy je bergambar dengan keluarga anda, kami akan snap setiap gambar!

11. Got bad hair day? pimple naik? jgn risau.. kami ada in house makeup artis dan kami boleh retouch wajah anda dengan realistik dengan bayaran minima!

12. Risau harga mahal? Tiada caj tersembunyi. Pakej akan terangkan pakej sebelum shoot.

13. Nak Print gambar besar? nak frame murah? nak quality canvas fine art? semua ada anda tinggal pilih saja. Pelbagai pilihan diberikan dengan harga paling berbaloi dipasaran.

14. Bosan dengan backdrop buku? kami ada pelbagai pilihan backdrop. Kami ada backdrop classic, hitam, merah, putih malah kami boleh ubah background mana pun anda pilih. Nak gambar grad di london? paris? new york? Insya allah kami boleh superimposed gambar anda dengan sangat kemas dengan sedikit bayaran minimum.

15. Takde scroll? jgn risau.. kami ada sediakan scroll pelbagai warna.

16. Tak ada Jubah? kami ada 5 set jubah degree & master yang anda boleh gunakan.

17. Jubah anda special? dari universiti luar negara? kami boleh tailor made jubah custom dengan harga yang amat berpatutan! Anda hanya perlu berikan design dan kami akan siapkan jubah anda!

18. Keluarga anda ramai? kami boleh rakam seberapa ramai pun ahli keluarga anda tetapi tetap tertakluk kepada SOP kementerian kesihatan Malaysia. Pelbagai prop kerusi dan stool ada distudio boleh digunakan utk jadikan gambar ahli keluarga anda nampak lebih tersusun, kemas dan menarik.

graduation photo studio convocation unisel uitm unikl usm uum msu segi taylor kdu uia iium utm um university konvo shah alam white studio family keluarga famili

3 thoughts on “Graduation Photo Studio

  1. Siti Nurliyana binti Mohd Azizan says:

    Hi.. Boleh tahu harga untuk pakej graduation studio

  2. Shamsuddin Omar says:

    Hi.. Boleh saya dapatkan harga untuk pakej graduation studio. Jubah ada disediakan?

  3. Syasya says:

    Boleh saya tahu harga pakej graduation studio?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *